Trusa de urgenta a miresei

trusa_urgenta_mireasaFie cu ajutorul unui Wedding Planner, fie cu ajutorul celor apropiați, nunta este plănuită cu cel puțin câteva luni înainte. După atâta organizare riguroasă, ziua nunții trebuie să fie perfectă, lipsită de stres și de situații neprevăzute. Totuși, aproape întotdeauna au loc mici accidente, pot să apară urgențe sau probleme.

Dar pentru ca acestea să nu strice atmosfera, mireasa sau domnișoarele de onoare trebuie să alcătuiască o trusă de urgență cu diverse elemente, pentru a se asigura că nimic nu va strica ziua cea mare. Această trusă este bine să fie ținută de o domnișoară de onoare, de nașă sau de mamă, pentru a fi mereu la îndemâna miresei. Iată care sunt cele mai importante elemente pe care trusa trebuie să le conțină:

1. Produse pentru retusarea machiajului

O mini-trusă de machiaj pentru mici retușuri. Un machiaj profesional bine realizat nu prea are nevoie de retușuri, dar pentru siguranță trusa trebuie să conțină ruj, gloss, pudră translucidă, șervețele pentru îndepărtarea excesului de sebum, pentru un ten mixt/gras și bețișoare de urechi pentru mici retușuri ale machiajului în zona ochilor.

2. Produse pentru igienă

Deodorant, parfum, șervețele intime pentru reîmprospătare, șervețele umede, plus câteva absorbante sunt absolut indispensabile în ziua nunții. De asemenea, nu trebuie uitate câteva dropsuri mentolate sau un spray de gură pentru o respirație proaspătă.

3. Câteva medicamente si plasturi

Câteva pastile în trusa de urgență pot face minuni. Un antinevralgic pentru posibile dureri de dinți, de cap sau menstruale, pastile cu efect ușor sedativ pentru a combate emoțiile puternice ale zilei, pastile împotriva balonării, a acidității sau a diareei sau vitamine pentru a combate oboseala. Deși nu sunt grave, o mireasă nu trebuie să sufere din cauza acestor mici probleme.

Nu uitați de plasturi, în special dacă purtați pantofi noi-nouți. Vă recomandăm ca în a doua parte a zilei să vă încălțați cu niște balerini sau sandale potrivite ținutei.

4. Produse pentru urgente vestimentare

Pudra de talc sau creta albă sunt importante în trusa de urgență a miresei pentru că pot apărea tot soiul de pete (de vin rosu, de fond de ten sau de ruj). Acestea pot fi acoperite cu pudră, fără nicio problemă.

Ace de siguranță, ac și ață, forfecuță, agrafe pentru păr, fixativ, pilă de unghii și lac de unghii transparent pentru repararea unui fir tras la ciorap, dresuri de schimb și chiar lenjerie intimă.

O zi magică, fără situații neprevăzute vă dorim!

Pe curând!

Leave a Comment

©My Wedding Planner Copyright 2014-2017