Sfaturi utile pentru alegerea fotografului de nuntă

fotograf_nunta

Din ziua nunții, mirii trebuie să păstreze cât mai mult amintiri și să revadă cu drag în anii ce vor veni momentele importante. Cele mai multe cupluri pun accentul pe fotografii și aleg să le ofere invitaților drept mărturii câte o poză cu ei din timpul petrecerii. Astfel, fotograful ocupă un rol important, fără de care nunta nu ar mai avea loc.

Pentru un astfel de eveniment, trebuie să consultați mai mulți fotografi specializați, să le analizați munca de la alte nunți, să discutați despre serviciile pe care le oferă și despre prețurile pe care le practică. Alegerea fotografului de nuntă este una dintre cele mai importante decizii pe care le veți lua, astfel că între voi și acesta trebuie să se nască pe loc o legătură. Astăzi vă oferim câteva sfaturi pentru a găsi cel mai potrivit fotograf care să imortalizeze ziua nunții voastre.

1. De profesie fotograf

Fotograful ales trebuie să fie unul profesionist, care să facă poze de calitate. Trebuie să vă asigurați că din asta își câștigă pâinea. Cereți recomandări de fotografi cu experiență de la cuplurile care s-au căsătorit înaintea voastră sau cereți ajutor pe rețelele de socializare.

2. Portofoliul fotografului

O dată ce ați făcut o listă cu mai mulți fotografi cu care să discutați, analizați portofoliile acestora. Intrați pe site-urile personale sau pe paginile de socializare, pentru a vă convinge de priceperea acestora și ale vedea munca.

3. Puneti cât mai multe întrebări

În cadrul întâlnirii cu fotograful de nuntă trebuie să îi oferiți cât mai multe informații despre voi, despre dorințele din ziua nunții, despre ideile cu privire la ședința foto și să îi puneți cât mai multe întrebări. Este foarte important ca acesta să înțeleagă ce vă doriți si să vă ofere soluțiile potrivite.

4. Cereti mai multe oferte de pret

Cel mai bine este să cereți mai multe oferte și să o alegeți pe cea care vi se potrivește cel mai bine. Un fotograf poate cere pentru serviciile sale o sumă de la 1000 până spre 2000-5000 de lei. Dacă apelați la o echipă care vă asigură și partea de video, atunci suma va fi mai mare. Nu alegeți totuși pachetul cel mai ieftin, pentru că fotografiile de nuntă trebuie să fie de o calitate superioară.

5. Semnati un contract cu fotograful

Orice sumă pe care o cheltuiți în planificarea nunții trebuie să fie făcută pe bază de contract, astfel că asigurați-vă că fotograful ales are un model de contract de semnat. Citiți-l cu atenție înainte să semnați!

Copyright: tomrobakphotography.com

Recent Comments

Leave a Comment

©My Wedding Planner Copyright 2014-2017