Sfaturi pentru machiajul de mireasa in functie de anotimp

machiaj_mireasa

Machiajul miresei este deosebit de important și nu trebuie făcut la întâmplare. El trebuie ales în funcție de fizionomie, de stilul rochiei și de anotimp. Chiar așa. Pentru fiecare sezon în parte există un machiaj potrivit pentru viitoarele mirese. Fie că ești mireasă de vară sau de toamnă, ne-am gândit să îți oferim câteva sfaturi de beauty pentru un machiajul perfect.

Machiajul miresei de primăvară

Machiajul natural este alegerea potrivită pentru tine dacă vei spune „Da” în acest anotimp. Te sfătuim să mergi pe tonuri pastel, rozul fiind culoarea de bază pentru un look fresh. Aplică un blush roz sidefat pe obraji, pentru un aspect sănătos și folosește cu încredere o nuanță de roz și pentru buze. Pentru un aspect mai lucios, aplică un gloss de buze transparent. Pont: completează ținuta și machiajul cu o coroniță simplă din flori delicate.

Machiajul miresei de vară

Alege un machiaj smokey-eyes care îți va scoate în evidență ochii și folosește mascara rezistentă la apă, pentru gene pline de volum și perle bronzante pentru strălucire. O mireasă de vară poate folosi un ruj în tonuri de piersică și farduri de ochi cu textură sidefată pentru a conferi luminozitate privirii. Machiajul trebuie să reziste toată ziua, astfel că îl poți împrospăta la intervale regulate de timp cu un spray cu apă termală.

Machiajul miresei de toamnă

Ideale pentru acest sezon sunt culorile mai închise, ce vor contrasta cu culoarea albă a rochiei de mireasă. Folosește pentru buze nuanțe de roșu sau maro închis, burgundy sau mov prună și nuanțe metalice pentru pleoape. Atenție însă: este important ca machiajul să creeze doar o singură zonă de atenție (ochii, obrajii sau buzele) pentru a nu fi unul exagerat.

Machiajul miresei de iarnă

Iarna, pielea și buzele devin mult mai uscate și de aceea trebuie hidratate din vreme pentru ca machiajul din ziua nunții să fie unul fără cusur. Ținând cont de nuanța pielii tale, folosește un fond de ten care să acopere complet imperfecțiunile și alege pentru buze nuanțe de roșu pentru un plus de căldură. Folosește farduri de obraz în nuanțe de roz, coral sau piersică pentru a completa look-ul.

Leave a Comment

©My Wedding Planner Copyright 2014-2017