Sfaturi pentru gene mai lungi si dese in ziua nuntii

mireasa_gene_lungiCe mireasă nu dorește gene lungi și dese în ziua nunții? Gene bogate și curbate care să iasă în evidență în fotografiile de nuntă. Chiar dacă nu toate viitoarele mirese au fost înzestrate de la mama natură cu astfel de gene, există câteva sfaturi pe care dacă le urmăm, putem avea genele dorite. Nu numai în ziua nunții, ci mereu.

1. Aplică gene false

Genele false sunt soluția cea mai la îndemână pentru un efect seducător, la diverse evenimente speciale. Genele false se atașează direct genelor tale și pot fi de tip bandă sau individuale (fir cu fir sau mănunchiuri). Genele individuale sunt cea mai bună alegere pentru o mireasă, deși aplicarea lor durează mai mult. Acestea rezistă un timp mai îndelungat, chiar și 2 săptămâni și au un aspect mai natural. Dacă optezi însă pentru gene false tip bandă, ai grijă pentru că se desprind ușor și nu sunt rezistente la apă.

Sfatul nostru este să optezi pentru unele care să vă ofere un arate natural și care să se potrivească fizionomiei. Cele încărcate, care oferă mai mult  un aspect dramatic sunt mult mai potrivite pentru show-urile de modă, nu pentru o mireasă delicată.

2. Aplică regulat pe gene ulei de ricin

Uleiul de ricin face minuni pentru gene. Le hidratează, îndesește și ajută la creșterea lor. Specialiștii recomandă ca în fiecare seară, după demachiere, să ungeţi rădăcinile genelor cu ulei de ricin cu ajutorul unui bețișor şi cu o perie de rimel, curățată înainte, să îl întindeţi pe toată lungimea genelor. Trebuie lăsat să acționeze peste noapte, iar dimineaţa se spală cu atenție, cu apă călduţă. Grijă mare să eviți contactul direct cu ochii pentru că poate produce iritații.

Procedeul trebuie repetat cel puţin 10 zile, pentru ca rezultatele să fie vizibile. Încearcă să îl introduci în rutina ta de frumusețe de mai multe ori pe an, mai ales dacă nu vrei să apelezi la gene false.

3. Ai grijă cum te demachiezi

Rimelul și fardurile de ochi pot afecta genele, astfel că este esențial să te demachiezi în fiecare seară cu un demachiant special conceput pentru zona ochilor. Ai grijă să nu freci prea tare ochii cu discheta, pentru că și în acest fel genele se pot deteriora și cădea.

4. Consumă vitaminele C si E

Consumul de vitamine, în special C și E este una dintre cele mai bune metode de a avea gene lungi și puternice. Studiile au arătat că vitamina C hidratează genele, accelerează procesul de vindecare, ajută la producţia de colagen şi scade riscul ruperii lor, iar vitamina E protejează foliculii de păr de radicalii liberi care pot preveni creşterea genelor, încurajează creşterea părului și elimină genele uscate şi fine.

5. Ai grijă si de dietă

Dieta joacă și ea un rol important în creșterea genelor. Dacă vreți să aveţi gene mai lungi, consumați proteine (carne, peşte, ouă şi lactate). O alimentaţie bogată în proteine este esențială pentru creşterea sănătoasă a părului.

Leave a Comment

©My Wedding Planner Copyright 2014-2017