Sfaturi importante pentru o nuntă în aer liber

nunta_in_aer_liber

Nunta este momentul magic în care două vieți capătă unitate și pornesc împreună la un nou drum, spre un viitor  plin de iubire și armonie. Dacă ești o fire romantică sau mai nonconformistă și vrei ceva mult diferit față de orice tip clasic de nuntă, atunci  ți se potrivește perfect o nuntă în aer liber. O nuntă în aer liber are farmecul său.

Totuși, dincolo de frumusețea unei astfel de nunți, trebuie să ții cont de câteva aspecte înainte să decizi să-ți organizezi nunta în aer liber.

Tine cont de preferintele invitatilor

Nu toți oamenii sunt fani ai acestui tip de nuntă, astfel că trebuie să vă gândiți bine dacă într-adevăr asta este ceea ce vă doriți. Dacă da, atunci este în regulă să vă alegeți cu atenție invitații, pentru că este ziua voastră.

Tine cont de vreme

O ploaie de vară poate strica atmosfera unei nunți în aer liber, astfel că te sfătuiesc să consulți câteva site-uri cu prognoze meteo pentru a îți face o idee despre vremea din luna pe care ați ales-o pentru cununie. Cel mai indicat este să alegeți o locație care să vă pună la dispoziție și un spațiu interior, unde vă puteți refugia în caz de ploaie.

Mai recomandăm și varianta închirierii unui cort fără pereți și care să aibă zone de lounge unde invitații se pot relaxa între dansuri. Corturile au și ele un farmec aparte și pot fi personalizate în feluri foarte romantice, așa că atunci când decizi să organizezi o astfel de nuntă, trebuie să iei în calcul și varianta aceasta.

Tine cont de costuri

O nuntă în aer liber este mult mai costisitoare decât o nuntă într-o sală obișnuită. De asemenea, și închirierea unui cort costă mai mult decât închirierea unui restaurant. În plus, dacă alegi o nuntă în aer liber, trebuie să iei în calcul și costul decorațiunilor pentru exterior care sunt mai costisitoare decât unele pentru sală și decorațiunile pentru spațiul din interior, în caz de ploaie.

Leave a Comment

©My Wedding Planner Copyright 2014-2017