Sfaturi de make-up pentru miresele cu ochi căprui

machiaj_mireasa_ochi_caprui

Fiecare mireasă trebuie să fie strălucitoare în ziua nunții! Prin machiaj și coafură, ea este o prezență de invidiat, astfel că în acest articol m-am gândit să vă ofer câteva sfaturi cu privire la machiajul pentru miresele cu ochi căprui. Dacă ai ochii căprui, nu ezita să încerci sfaturile noastre și acordă o importanță deosebită machiajului pentru a îți pune în valoare trăsăturile feței.

Culorile care merg fantastic cu ochii căprui

Tonurile metalice cum ar fi auriul, bronzul sau maroul sunt  culorile care pot face cu adevărat ochii căprui să iasă în evidență. Movul este și ea una dintre culorile care merg foarte bine cu ochii căprui. Un machiaj potrivit pentru mireasa cu ochii căprui poate fi realizat din combinații de mov cu auriu, mov cu gri, roz sidefat sau piersică. Aceste combinații scot în evidență atât culoarea, cât și forma ochilor.

Îți recomandăm să folosești farduri din gama MAC pentru că acestea asigură un machiaj rezistent și de calitate și nu vei avea nevoie de retușuri pe perioada întregii zile.

machiaj_ochi_caprui

Utilizează un fond de ten solid

Un fond de ten solid asigură o acoperire perfectă, iar tenul va ieși mult mai bine în poze față de un fond de ten lichid. Folosește înaintea lui un anticearcăn și fixează fondul de ten cu pudră mată.

Pudră bronzantă pentru strălucire

Aplică puțină pudră bronzantă pe piept, mai ales dacă rochia ta de mireasă are un decolteu mai adânc. În acest fel vei fi mai strălucitoare și mai încântătoare.

Nu uita genele false

Genele false nu trebuie să lipsească din produsele de make-up ale unei mirese cu ochii căprui, deoarece îți vor oferi  mai mult volum și le vor oferi amploare ochilor. Fii îndrăzneață și completează-ți look-ul cu ele!

machiaj_mireasa_ochi_caprui

Pune-ți trăsăturile în valoare prin machiaj și vei arăta ca o  prințesă în ziua cea mare! 😉

Credit foto: pinterest

Leave a Comment

©My Wedding Planner Copyright 2014-2017