Sfaturi de make-up pentru miresele cu ochi albastri

machiaj_mireasa_ochi_albastri

Orice mireasă trebuie să acorde în ziua nunții o importanță deosebită machiajului pentru a avea un look special și rafinat. Dacă ai ochii albaștri, nu ezita să încerci sfaturile noastre din acest articol pentru a îți pune în valoare trăsăturile feței. Trebuie să știi ce nuanțe de farduri merg mai bine pentru ochii albaștri și cum să îi scoți în evidență.

Pentru machiajul ochilor albaștri sunt potrivite nuanțele de maro-portocaliu, griul, violetul, albastrul închis, auriul sau argintiul. Pentru a sublinia forma ochilor, folosește umbre de culoare închisă ce vor crea un contrast reușit și vor oferi intensitate privirii.

Dacă vrei să mergi pe un look natural și romantic, trebuie să te asiguri că tenul arată impecabil și că machiajul ochilor este unul discret, format din nuanțe calde. Folosește un fond de ten de calitate care să acopere toate imperfecțiunile, dar care să arate totuși natural. După ce ai aplicat fondul de ten, aplică o bază pentru machiajul ochilor, pentru o rezistenta mai mare a acestuia. Aplică apoi un fard de culoare deschisă pe pleoapă (auriu, violet, piersică, maro), conturează pleoapa cu un eyeliner, aplică un strat de mascara și un blush roz-piersică pentru un look special. Iar dacă vrei puțină eleganță și strălucire, aplică gene false care îți vor pune trăsăturile în valoare.

Pentru ca ochii să fie scoși cu desăvârșire în evidență, alege un specialist în make-up pentru a-ți realiza machiajul. Spune-i care sunt culorile pe care le dorești, dacă optezi pentru un look mai natural sau pentru unul mai pretențios, arată-i rochia de mireasă și povestește-i despre tematica nunții pentru a își face o idee despre direcția în care dorești să meargă. Acesta te va transforma într-o frumusețe specială și vei fi apreciată de toată lumea din jurul tău.

machiaj_mireasa_ochi_albastri

machiaj_mireasa_ochi_albastri

Credit foto: pinterest

Leave a Comment

©My Wedding Planner Copyright 2014-2017