Sfaturi de make-up pentru miresele blonde

makeup_mireasa_blonda

Ziua nunții este cea mai importantă zi din viața oricărei femei. Rochia și accesoriile trebuie să fie perfecte, iar despre buchet nici nu mai este nevoie să spunem cât de perfect trebuie să fie. La toate aceste elemente, machiajul și coafura trebuie să fie fără cusur.

Dacă te numeri printre posesoarele de păr blond, trebuie să știi că machiajul trebuie să respecte anumite criterii care să îți pună în evidență trăsăturile.

Spre exemplu, culorile care ți se potrivesc pentru machiajul ochilor sunt griul, albastrul închis, movul liliac, movul prună sau verdele închis. Evită să te fardezi cu nuanțe de galben sau portocaliu pentru că nu avantajează o mireasă blondă.

Blondele cu ochi albaștri arată bine cu farduri gri, argintii sau albastru-oțel, pe când blondele cu ochi căprui este recomandat să folosească farduri maro sau de nuanța prunei.

Nuanțele de ruj pe care le poți încerca sunt nuanțele de roz (roz deschis, roz închis, roz-trandafiriu), roșu, roșu-portocaliu sau nuanța liliacului, iar pentru obraji vei arăta de minune cu un roz pal, cu o nuanță de piersică, bronz sau arămiu.

makeup_mireasa_blonda

makeup_mireasa_blonda

makeup_mireasa_blonda

Credit foto: pinterest

Leave a Comment

©My Wedding Planner Copyright 2014-2017