//myweddingplanner.ro/wp-content/uploads/2017/02/Untitled-1-1.jpg

Te scapam de stres

Vom planifica cu grijă fiecare detaliu al nunții, iar în ziua cea mare vom fi alături de voi pe toată durata evenimentului, pentru a ne asigura că totul decurge conform planului.

Venim cu solutii

Avem experiența și cunoștințele necesare pentru a vă ghida, a vă oferi sfaturi utile și a vă ajuta să faceți față perioadei aglomerate de dinainte de nuntă.

Tu te distrezi!

Noi vom prelua responsabilitățile pentru pregătirile de nuntă, în asa fel incat tu si membrii familiei sa va pastrati energia pentru lucruri mai importante cum ar fi... dansul 🙂

And so the adventure begins

Cam asa lucram noi
  1. Ne cunoastem
    Vă invităm la un ceai cu biscuiți la noi, ne cunoaștem, ne povestiți mai multe despre voi, stabilim câteva direcții utile pentru a dezvolta o idee e concept, iar voi decideți apoi dacă vom colabora mai departe pentru organizarea evenimentului. *Prima ședință de consultanță este gratuită.
  2. Facem planul
    Ne intalnim periodic sau discutam pe skype/email. Alegem impreuna tematica iar noi va pregatim un buget personalizat. Selectam cele mai bune obtiuni cu privire la furnizori si stabilim totul in detaliu. Pregatim programul pentru ziua cea mare si in timp ce tu te distrezi noi ne asiguram ca totul se deruleaza conform planului.
  3. Ne bucuram de el
    Wedding planning-ul nu este un cost suplimentar. Dacă la final veți trage linie și veți compara cheltuielile nunții voastre cu cele care ar fi fost făcute fără acest serviciu, veți constata că nu ați cheltuit mai mult, ci, din contra, chiar ați economisit bani și timp.

Locuiesti in afara tarii?

Sau pur si simplu nu ai timp sa aloci pregatirilor pentru nunta?
©My Wedding Planner Copyright 2014-2017