Rochii de mireasă în tendinte pentru primăvara anului 2017

rochie_mireasa_de_primavara

Primăvara este anotimpul trezirii la viață a naturii, anotimpul noilor începuturi, când natura începe să înflorească și să rodească. Este un anotimp preferat de numeroase cupluri care aleg să își unească destinele într-o zi frumoasă de primăvară. Și este unul din anotimpurile noastre preferate pentru wedding planning.

Vorbim azi despre tendințele în ceea ce privește rochiile de mireasă pentru primăvara anului 2017. Primăvara este un anotimp ce marchează feminitatea și evidențiază frumusețea naturală, astfel că este absolut normal ca miresele ca miresele să poarte rochii simple, delicate și cu elemente preluate din natură. Designerii propun ca imaginea miresei de primăvară din 2017 să fie una boemă, de zână. Există o multitudine de modele, mai simple sau mai complicate, dintre care puteți alege.

Rochia de mireasă de tip printesă

Dacă vrei ca la nunta ta să fii o adevărată prințesă, acest tip de rochie este ideal pentru tine. Vei impresiona pe toată lumea cu un astfel de model. Designerii au dat startul unei tendinței de aplicare a detaliilor florale de tip 3D pe rochii, astfel că rochia poate avea în partea de sus un corset din dantelă transparentă, accesorizată cu cristale sau flori mici și dese sau un corset normal, simplu.

rochie_mireasa_primavara

rochie_mireasa_primavara

rochie_mireasa_primavara

rochie_mireasa_primavara

Rochia de mireasă de tip sirenă

Rochiile de tip sirenă, lungi până în pământ, sunt ideale pentru femeile care vor să își pună în evidență silueta. Modelul rochiei poate fi cu spatele gol, pentru un plus de feminitate și senzualitate, iar materialul poate fi unul cu o textură fluidă, ce creează un design elegant. În plus, rochia poate fi accesorizată cu paiete sau cristale în partea de sus a umerilor sau pe spate.
rochie_mireasa_primavara

rochie_mireasa_primavara

rochie_mireasa_primavara

Rochia de mireasă de tip zână

Rochiile de mireasă de acest tip pot prelua unele elemente specifice acestui anotimp, astfel că pot avea accente de culoare verzi, fluturi brodați, flori sau frunze. Pentru miresele îndrăznețe care vor să acapareze toate privirile, pot fi aplicate pietre sau paiete, atașate în puncte cheie ale rochiei. Pentru a întregi imaginea de zână, o coroniță din flori delicate va fi adecvată temei.

rochie_mireasa_primavara

rochie_mireasa_de_primavara

rochie_mireasa_de_primavara

Credit foto: pinterest

Leave a Comment

©My Wedding Planner Copyright 2014-2017