Meniul potrivit pentru nuntă

meniu_nunta

Deși pare o treabă destul de simplă, stabilirea meniului se dovedește complicată, mai ales dacă gusturile mirilor diferă. Cea mai bună soluție este să găsiți o cale de mijloc, o listă de preparate de care să fiți amândoi mulțumiți.

În rândurile următoare m-am gândit să vă ofer câteva sfaturi cu privire la cum să alegeți meniul perfect pentru nuntă. Sper să vă ajute mai ales dacă vă aflați în acest punct din planificarea nunții.

În primul rând, trebuie să porniți de la tematica pe care ați ales-o în cadrul nunții. Dacă mergeți pe un stil clasic sau rustic, atunci este potrivit un meniu cu preparate tradiționale. Dacă tema este mai neconvențională (nuntă la castel, în aer liber, la cort etc.), puteți alege un meniu mai special, cu preparate mai aparte cu care îi puteți impresiona pe invitați.

În al doilea rând, este bine să vă gândiți ce ar prefera invitații să mănânce, ținând cont aici de vârsta lor, de unde vin etc. Meniul ideal trebuie să fie cât mai diversificat pentru a fi siguri că nu dați greș cu el. La majoritatea restaurantelor se fac degustări înainte, așa că încercați mai multe variante de meniu înainte să o alegeți pe cea finală.

În al treilea rând, trebuie să țineți cont de calitate, un lucru deosebit de esențial în alegerea meniului. Fiți foarte atenți la modul în care este pregătită mâncarea, cum arată montată în farfurie, ce gust are etc. Nu lăsați niciun detaliu să vă scape, pentru că totul trebuie să fie perfect în ziua cea mare.

Nu în ultimul rând, alegeți  un local care oferă o gamă largă de servicii și meniuri din care puteți alege. Este mult mai bine să ai posibilitatea de a îmbina preparate din meniuri diferite, decât să fiți constrânși să alegeți un meniu din două posibilități.

Credit foto: pinterest

Leave a Comment

©My Wedding Planner Copyright 2014-2017