Idei de buchete de mireasă din trandafiri

buchet_mireasa_trandafiri

Buchetul înviorează întreaga ținută a miresei. Iar cum fiecare mireasă este diferită, există câte un buchet potrivit pentru fiecare. Dacă iubești trandafirii și vrei un buchet format din aceste flori, atunci articolul de astăzi este pentru tine.

Cu un buchet de trandafiri, vei avea o apariție elegantă, plină de culoare, romantism și candoare. Nicio altă floare nu este mai potrivită pentru buchetul miresei ca trandafirul. Într-o sumedenie de culori și forme, este perfect nu numai pentru nunțile glamour, ci și pentru cele rustice, romantice sau vintage.

Fiecare culoare are o anumită semnificație. Trandafirul roșu este simbolul iubirii pasionale, cel alb al purității, cel galben reprezintă veselie, cel roz – admirație, portocaliul semnifică energie, iar cel de culoarea lavandei are un farmec aparte.

Miresele pot alege ca buchetul de trandafiri să fie de o singură nuanță sau să meargă pe o îmbinare a mai multora, alături de câteva elemente verzi, atât cât să dea un contrast clasic, natural. De regulă buchetul poate fi asortat cu papionul mirelui sau chiar cu rochiile domnișoarelor de onoare sau chiar cu tortul. Spre exemplu, de mare efect este combinarea trandafirilor în trei nuanțe de roz: roz pal, roz deschis și roz aprins.

Aspectul buchetului poate fi unul rafinat sau mai lejer,  creat fără prea multă grijă pentru perfecțiune, în funcție de preferințele mireselor, desigur. Asigură-te că buchetul de trandafiri se încadrează în tematica nunții și că este pe placul tău!

Sperăm să vă inspire modelele de mai jos.

buchet_mireasa_trandafiri

buchet_mireasa_trandafiri

buchet_mireasa_trandafiri

buchet_mireasa_trandafiri

buchet_mireasa_trandafiri

buchet_mireasa_trandafiri

Pupici!

Credit foto: pinterest

Leave a Comment

©My Wedding Planner Copyright 2014-2017