Idei creative pentru sedinta foto de nuntă

idei_amuzante_sedinta_foto_nunta

Ședința foto este unul din aspectele importante de care trebuie să țineți cont în planificarea nunții. Ședința foto de nuntă vă va ajuta să păstrați vie amintirea zilei, momentele deosebite și emoțiile pe care le veți retrăi peste ani, atunci când veți răsfoi albumul de nuntă. Florile se vor ofili, rochia de mireasă nu va mai fi purtată… fotografiile sunt cele care vor rămâne mărturie pentru totdeauna.

Numeroase cupluri aleg să aibă o ședință foto mai creativă, astfel că ne-am gândit să vă prezentăm o serie de idei trăznite din care poate vă veți inspira și voi. Dacă sunteți un cuplu nonconformist, cu siguranță vă vor amuza și veți bifa pe listă o ședință foto distractivă.

Vă sugerăm să alegeți un fotograf bun, care să fie dispus să intre în jocul vostru și să redea în imagini toate acele idei creative pe care le aveți. Aceasta este una dintre cele mai importante decizii pe care le veți lua, pe lângă tema nunții, locație, rochia de mireasă meniu sau formație.

Cine spune că mirele și cavalerii de onoare nu pot fi vedetele ședinței foto?

idei_amuzante_sedinta_foto_nunta

Din categoria ideilor trăznite fac parte și fotografiile în care prietenii și familia intră în rol și sunt martorii iubirii dintre miri.

idei_amuzante_sedinta_foto_nunta

Fotografii creative cu mirele și mireasa, simbol al unui nou început împreună.

idei_amuzante_sedinta_foto_nunta

Să nu le uităm nici pe domnișoarele de onoare!

idei_amuzante_sedinta_foto_nunta

Ziua nunții poate fi foarte amuzantă pentru miri și pentru domnișoarele și cavalerii de onoare.

idei_amuzante_sedinta_foto_nunta

Credit foto: pinterest

Leave a Comment

©My Wedding Planner Copyright 2014-2017