Destinatii europene ideale pentru luna de miere

 

Copyright: europeanbestdestinations.com
Copyright: europeanbestdestinations.com

După încheierea nunții, tinerii căsătoriți pot pleca în luna de miere. Dar care sunt cele mai frumoase destinații pentru ei? Fie că sunteți iubitori de natură sau romantici de modă veche, pasionați de artă și cultură sau pur și simplu doriți să vă relaxați pe o plajă și să înotați în apa turcoaz a Mării Mediterane, când vine vorba de destinația perfectă pentru luna de miere, alegerea trebuie făcută din timp.

Trebuie să optați pentru o destinație care să vă placă la amândoi. Știm că alegerea poate fi de cele mai multe ori dificilă și de aceea ne-am gândit să vă prezentăm cele mai bune destinații europene pentru luna de miere.

1. Luna de miere în Santorini

Santorini este una dintre destinațiile turistice preferate de cuplurile proaspăt căsătorite. Plaje cu nisip negru, ape turcoaz, mâncare delicioasă, localnici mai mult decât primitori, peisaje atractive… de toate acestea vă veți bucura dacă alegeți această insulă din Grecia ca destinație pentru luna de miere. Este o insulă care satisface toate gusturile, accesibilă din punct de vedere al transportului și al costurilor.

2. Luna de miere în Roma

Se spune că toate drumurile duc la Roma. Capitala Italiei este una dintre cele mai bune destinații pentru luna de miere și multe cupluri o aleg pentru monumentele încărcate de istorie cu celebre opere de artă și preparatele culinare savuroase. Pentru o săptămână petrecută la Roma, costurile încep de la 400 Euro de persoană, cu transport și cazare inclusă.

3. Luna de miere în Venetia

Veneția este unul dintre cele mai romantice orașe din lume. Cu străduțe pitorești, canale pe care plutesc numeroase gondole, piețe în care răsună muzică italiană, clădiri străvechi, muzee și palate celebre, acest oraș este cadrul perfect pentru fotografii memorabile și relaxare. Construită pe sute de mici insule legate prin poduri, Veneția este o destinație în care puteți bifa tot ceea ce vă puteți dori în materie de peisaje, cultură, artă și gastronomie.

Copyright: viptravelexperts.com
Copyright: viptravelexperts.com

4. Luna de miere în Cipru

 Pe plajele luxuriante din Cipru soarele strălucește în tot timpul anului, astfel că a devenit una dintre destinațiile preferate de multe cupluri de români care doresc să petreacă luna de miere pe șezlong, cu un cocktail delicios alături. Zborurile spre Cipru și cazarea sunt ieftine, fiind o destinație perfectă pentru cuplurile care au un buget mai limitat.

5. Luna de miere în Paris

În Paris, cunoscut ca orașul îndrăgostiților, veți avea parte de multe momente romantice. Dragostea plutește în aer în Paris și este una dintre cele mai bune destinații pentru luna de miere. Farmecul aparte al Turnului Eiffel, priveliștea orașului de-a lungul Senei, cafenelele cochete din centrul orașului sau frumusețea cartierului Montmartre sunt câteva din caracteristicile Parisului, care vă vor face să vă îndrăgostiți din nou.

Copyright: fullonwedding.com
Copyright: fullonwedding.com

6. Luna de miere în Corfu

Corfu este o insulă romantică, ce atrage an de an numeroși turiști ce doresc să evadeze într-un loc rupt parcă din paradis, cu o vegetație luxuriantă, plină de culoare, cu un aer parfumat adus de vânt de pe plantațiile de măslini și portocali, cu plaje izolate sau aglomerate. Insula găzduiește de asemenea și muzee și monumente încărcate de istorie, în care vă puteți petrece după-amiezile și descoperi mai multe despre cultura grecească.

7. Luna de miere în Aix-en Provence

Aix-en Provence este un mic oraș din Sudul Franței cu clădiri din secolul al XVIII-lea care vă vor încânta imediat. Împânzit cu cafenele și localuri pline de viață, unde se servesc mâncăruri rafinate și cu numeroase boutiq-uri cochete, în care puteți face cumpărături, Aix-en Provence redă într-un mod plăcut atmosfera pariziană. Peisajele din jurul orașului, lanurile de lavandă și munții din Provence, fac din Aix-en Provence un loc ideal pentru o lună de miere romantică.

8. Luna de miere în Toscana

Zile însorite, castele, dealuri aurii, livezi și plantații de struguri… toate acestea fac din zona de nord a Italiei, un loc idilic pentru petrecerea lunii de miere. Toscana este o regiune cu adevărat romantică, unde timpul se oprește parcă în loc. Vă recomandăm această destinație pentru luna de miere și pentru mâncărurile delicioase și băuturile aromate cu care vă puteți delecta sub razele soarelui toscan.

Copyright: magazine.luxuryretreats.com
Copyright: magazine.luxuryretreats.com

Leave a Comment

©My Wedding Planner Copyright 2014-2017