Ce poti face cu rochia de mireasă după nuntă?

trash_the_dress

Alegerea rochiei de mireasă perfectă este una dintre cele mai frumoase și mai așteptate etape din planificarea unei nunți. Fie ea lungă, de prințesă sau dimpotrivă, scurtă, accesorizată cu o coroniță din flori sau cu un set de perle… orice ai alege, vei fi extrem de apreciată în ziua nunții.

Dar poate îți pui întrebarea: ce voi face cu rochia după nuntă? Un lucru este cert: nu va mai putea fi purtată de tine niciodată. Va trebui să îi găsești întrebuințarea potrivită. Poate te ajută sugestiile noastre. Orice ai alege, gândește-te însă bine înainte, pentru a nu avea regrete mai târziu.

1. Donează rochia

Poți face o faptă bună și poți dona rochia ta de mireasă unei femei care nu are banii necesari pentru a achiziționa o astfel de rochie. În ziua de astăzi sunt numeroase grupuri pe rețelele de socializare unde poți dona lucruri, așa că fă o faptă bună și postează un anunț despre dorința ta.

2. Vinde sau închiriază rochia

Poți vinde rochia, dacă ai nevoie de bănuți, însă ține cont de faptul că nu o vei putea vinde la același preț cu care ai cumpărat-o. Sau o poți închiria, dacă vrei totuși să o păstrezi. Poți face în acest fel o altă persoană fericită și o poți admira oricând vrei. Te sfătuiesc să postezi anunțul de vânzare/ închiriere tot pe site-uri de socializare. Este metoda cea mai rapidă și eficace.

3. Modifică rochia pentru ocazii speciale

O altă variantă este să duci rochia la vopsitorie pentru a îi schimba nuanța, iar apoi la o croitoreasă pentru a o transforma într-o rochie de seară sau de cocktail. În acest fel, rochia va putea fi folosită încă mult timp de tine și va deveni una dintre cele mai îndrăgite rochii din garderobă.

4. Ședintă foto „Trash de dress”

„Trash de dress” este un concept de ședință foto preluat din străinătate, o modalitate amuzantă și creativă de a mai folosi o dată rochia de mireasă. Iată câteva idei de astfel de ședințe foto. Memorabile, nu?

trash_the_dress

trash_the_dress

trash_the_dress

trash_the_dress

trash_the_dress

5. Sursă de material pentru diverse obiecte handmade

Dacă îți place să confecționezi singură diverse accesorii, obiecte de decor sau să îți modifici hainele și te înduri să strici rochia de mireasă pentru asta, poți folosi dantela pentru realizarea de diverse lucruri handmade. Spre exemplu, poți decora cu dantelă o vază, o poți folosi pentru o pernă de decor sau ca și decor pentru o cutie de bijuterii.

Oricare ar fi decizia ta, suntem siguri că îi vei găsi cea mai bună întrebuințare rochiei visurilor tale.

Credit foto: pinterest

Leave a Comment

©My Wedding Planner Copyright 2014-2017