Buchete de mireasă din flori de câmp

buchet_mireasa_flori_de_camp

Vara ne place să organizăm nunți în aer liber, la cort sau în natură, pentru că sub razele soarelui totul este mai frumos, iar atmosfera este mai relaxată. Acest tip de nunți au un aer mai aparte datorită decorațiunilor specifice care sunt folosite și care creează o atmosferă de poveste, fie ele rustice, boho sau vintage.

Dacă ești o mireasă de vară, care a ales să își organizeze nunta în natură, ne-am gândit să îți oferim câteva idei cu privire la florile de câmp pe care le poți folosi în buchet. Aceste buchete sunt foarte naturale și încântătoare și ar trebui să le iei în considerare, mai ales pentru că nu poți să optezi pentru ceva prea sofisticat la o astfel de temă.

Ce flori de câmp poți folosi la buchetul de mireasă?

Cele mai cunoscute flori de câmp sunt mușețelul, gălbenelele, coada-șoricelului, menta, ciuboțica-cucului, păpădia sau lavanda. Un buchet alcătuit din astfel de flori va fi viu colorat și va avea un miros aparte. Te va face să te simți în deplină armonie cu natura.

De asemenea, nu trebuie să uităm de floarea-soarelui sau de macul roșu, o floare deosebită, care va face din buchet un accesoriu elegant. Atenție însă că macii au petalele foarte sensibile și fragile și pot cădea repede și este mai indicat să fie folosiți în buchete unii neînfloriți, care vor rezista mai mult.

În general, florile de câmp transformă un buchet într-o pată de culoare, frumoasă și plăcută. Poți adăuga și spice de grâu, scaieți mov sau margarete mici pentru un plus de farmec și originalitate. Florile pot fi prinse cu șnururi bej sau verzi, pentru un aspect natural. Totul depinde de preferințele tale și de gust.

Iată câteva modele deosebite de buchete de mireasă alcătuite din flori de câmp. Pe oricare l-ai alege drept inspirație, nu vei da greș și vei arăta senzațional în ziua cea mare!

buchet_mireasa_flori_de_camp

buchet_mireasa_flori_de_camp

buchet_mireasa_flori_de_camp

buchet_mireasa_flori_de_camp

buchet_mireasa_flori_de_camp

buchet_mireasa_flori_de_camp

 

Credit foto: pinterest

Leave a Comment

©My Wedding Planner Copyright 2014-2017