Buchete de mireasă din bujori pur si simplu minunate

buchete_mireasa_bujori

Bujorul este o floare bogată, dar simplă în același timp, care încântă prin noblețe și prin diversele nuanțe în care se găsește. În zilele noastre, buchetele de mireasă din bujori au devenit un trend și sunt alese de numeroase mirese. Nici nu este greu de spus de ce: arată minunat, sunt elegante și romantice și arată minunat în fotografii.

Buchetul poate fi alcătuit numai din bujori sau pot fi inserate și fire de lăcrămioare, frezii, trandafiri sau hortensii ce pot spori farmecul buchetului, dându-i un aer mai misterios. Dacă mireasa dorește un buchet mai colorat, poate combina mai multe nuanțe de bujori, care de care mai colorate: alb cu roz, roz deschis cu roz aprins, alb cu lila și roz, roz cu portocaliu piersică etc. Pentru contrast, pot fi folosite și câteva frunze de bujor adăugate pe margini sau de santini.

Dacă vreți ca buchetul să fie unul modern și mai interesant, se pot adăuga ornamente din perle sau paiete pe panglica din satin sau organza care leagă tulpinile. Pentru o mireasă tradițională însă, este recomandat un buchet realizat din bujori albi, un buchet versatil, care se poate plia pe numeroase tematici de nuntă.

Un buchet de bujori este o soluție inspirată pentru miresele romantice, deoarece emană puritate, sensibilitate și delicatețe.

Dintre modelele de mai jos, care este preferatul tău?

buchete_mireasa_bujori

buchete_mireasa_bujori

buchete_mireasa_bujori

buchete_mireasa_bujori

buchete_mireasa_bujori

buchete_mireasa_bujori

 

Credit foto: pinterest

Leave a Comment

©My Wedding Planner Copyright 2014-2017