Bride look: Voalul de mireasă

voal_mireasa

Rochia de mireasă este cel mai important element al nunții. Fiecare femeie visează de mică la rochia perfectă, iar atunci când o găsește, trebuie să o accesorizeze potrivit, în funcție de tematica nunții, de personalitate și preferințe. Pantofii, buchetul, mănușile, bijuteriile sau voalul sunt accesorii care completează look-ul miresei și care trebuie și ele selectate cu atenție.

În acest articol vă voi prezenta tipurile de voal de mireasă pentru ca tu să îl alegi pe cel potrivit care să se asorteze cu stilul rochiei și să întregească ținuta.

Orice tip de voal ai alege, cel mai important este să te simți bine în una dintre cele mai frumoase zile din viața ta. Poți să nu porți voal, dacă este un accesoriu cu care nu te simți deloc confortabil.

Voalul de mireasă lung

Parcă desprinse din basme și povești cu prințese, voalurile lungi se potrivesc perfect cu rochiile de mireasă cu accente regale, elegante. Voalurile pot fi lungi cât rochia sau chiar mai lungi și oferă întregii nunți un stil impunător, dar romantic în același timp. Pot fi simple sau cu tot felul de accesorii, clasice sau mai neconvenționale.

Îți recomandăm să înlocuiești voalul lung cu unul mediu în timpul petrecerii, pentru a putea să te miști în voie, fără să te gândești în permanență că te vei încurca în el.

voal_mireasa

Voalul de mireasă mediu

Voalul mediu este unul dintre modelele cele mai des folosite de mirese. Acest tip de voal este practic pentru că îți permite să-ți faci coafura pe care ți-o dorești: îl poți prinde în creștetul capului, sub coc sau deasupra cefei. Opțiunile sunt numeroase, iar cu el poți avea un aer romantic, dar elegant în același timp. Poți opta pentru voal simplu, din dantelă sau cu broderii,  bineînțeles în funcție de modelul rochiei de mireasă.

voal_mireasa

Voaletele de mireasă

Pentru miresele mai nonconformiste există voaleta, un tip de accesoriu pentru păr care poate înlocui cu brio voalul de mireasă dacă nu ești genul care să poarte unul. Voaletele pot fi folosite în moduri creative, deoarece se găsesc în numeroase modele și de dimensiuni diferite. Pot fi simple sau accesorizate cu pene, perle, cristale sau panglici. Vei atrage cu siguranță atenția asupra ta în ziua cea mare dacă alegi o voaletă.

voal_mireasa

Credit foto: pinterest

Leave a Comment

©My Wedding Planner Copyright 2014-2017