Bride look: Coronite de mireasă pentru nunti de vară

coronite_mireasa_din_flori

Dacă ești o mireasă de vară, un accesoriu care nu trebuie să îți lipsească din ținută este o coroniță din flori naturale, delicate. Coronița este o alegere originală, un must have dacă ai o fire romantică și vrei să adaugi un plus de feminitate look-ului tău. Floriștii creează modele de coronițe care se potrivesc oricărei tematici de nuntă de vară: rustică, în grădină, la castel, vintage etc.

Astăzi te invităm să arunci o privire peste diverse modele de coronițe de mireasă din flori naturale. Poate te ajută să faci alegerea potrivită dacă vrei să porți un astfel de accesoriu în ziua cea mare sau doar la ședința foto.

coronite_mireasa_din_flori

Spre deosebire de diademe sau tiare, potrivite pentru nunți elegante, rafinate, coronițele din flori creează un look foarte natural și sunt alegerea perfectă pentru miresele care vor să-și poarte părul desfăcut în ziua nunții, fie lăsat drept sau cu bucle largi. În plus, coronițele de mireasă din flori naturale sunt potrivite și pentru miresele care vor să aibă părul împletit într-o cosiță franțuzească, foarte chic și romantică.

Dacă și tu visezi la un look romantic în ziua nunții, nu ezita să alegi un astfel de accesoriu. Coronițele sunt minunate și vei arăta fantastic în marea voastră zi.

coronite_mireasa_din_flori

coronite_mireasa_din_flori

Credit foto: pinterest

Leave a Comment

©My Wedding Planner Copyright 2014-2017