Atributiile mirelui

atributii_mire

Poate că nu este vorba de o rochie fabuloasă, pantofi strălucitori sau o coafură complicată, însă mirii trebuie să aibă grijă să arate la fel de bine ca și mireasa lor ziua cea mare. Chiar dacă mireasa este cea mai strălucitoare în ziua nunții, fără un mire lângă ea nu mai există niciun farmec. Astfel și mirele trebuie să-și pună amprenta asupra evenimentului.

Să nu te aștepți ca totul să fie perfect, deoarece vor exista diferențe de opinie. De exemplu, dacă ea spune că vrea porumbei și covor roșu, iar ție nu-ți place ideea, îi poți spune că îți plac mai mult porumbeii și că ați putea renunța la covor.

Părerea ta contează. Chiar dacă ea pare să fii luat frâiele organizării marelui eveniment, implică-te! Trebuie să îți expui părerea despre Biserică, decor sau meniu. Nu este obligatoriu să te implici în toate activitățile, dar ca o echipă, ar fi bine să vă împărțiți sarcinile, în funcție de ceea ce vă place și la ce sunteți pricepuți. Organizarea unei nunți, chiar dacă pare ușoară la început, nu este deloc așa, de aceea nu ar fi corect, ca doar unul dintre voi să se ocupe de asta.

Conceperea unei nunți necesită timp și răbdare, de aceea vă sfătuiesc să aveți o machetă imaginară a ceea ce vreți să creați. Cel mai bine ar fi să vă documentați și să vă puneți ideile cap la cap, să vă stabiliți un buget de la bun început și să vă duceți exact acolo unde aveți nevoie.

Tu ești cel care alege cavalerii de onoare. Dacă știi că unul dintre prietenii tăi uită foarte des unde și-a pus telefonul sau cheile de la mașină, clar nu este cel mai potrivit cavaler. Trebuie să-ți alegi oameni de încredere și responsabili, pentru că ei vor fi cei care te vor ajuta să ții totul sub control în ziua cea mare.

O ultimă sugestie pentru un viitor mire este, ca la marele eveniment, să fie sentimental. Chiar dacă vei fi stresat, nu uita că este ziua voastră și trebuie să-ți arăți dragostea pentru viitoarea ta soție. Dacă și invitații vor simți iubirea dintre voi, nunta va fi un real succes!

Leave a Comment

©My Wedding Planner Copyright 2014-2017